torstai 1. tammikuuta 2015

Vuodesta 2014 vuoteen 2015


Tavoitteet 2013 Aava
 
-TK1 ja AVO-luokan liikkeet valmiiksi kisoja varten
Koville se välillä tuntui ottavan, mutta vihdoin kesällä saatiin viimeinen ykköstulos alokasluokasta ja saavutettiin TK1! AVO-liikkeitä ollaan toki harjoiteltu (kylläkin aika laiskasti loppujenlopuksi) ja yhdessä kokeessakin jo käväistiin josta tuloksena AVO2, mutta vielä on niissä treenattavaa ennen seuraavia kokeita.
-Käydä muutamissa näyttelyissä
Käytiin yhteensä neljässä näyttelyssä. Mitään erikoisia tuloksia ei tullut, mutta parhain tulos taisi tulla erikoisnäyttelyssä jossa Aava sai ERIn ja SAn ja oli 24 nartusta neljäs! Joka näyttelystä tuli kokonaisuutena tosi hyvät arvostelut, mutta jokaisessa taidettiin moittia tuota lyhyttä kuonoa ja ryppystä otsaa.
-BH-koe?
Oli kyllä kovasti tarkoituksena suorittaa jo kesällä ja olikin aika pettymys, ettei sitä tänäkään vuonna yritetty. Aloin epäröimään kaupunkiosuuden kanssa, koska toisten koirien ohitukset on mennyt Aavan kanssa melkeinpä vain pahempaan suuntaan tämän vuoden aikana ja lopulta myös sopivia kokeita ei ollut lähettyvillä joten se vaan sitten jäi.
-Agilityn jatkaminen kisaryhmässä ja kisoihinkin ehkä
Agilityä jatkettiin kyllä ja muutamassa epävirallisessa kisassa myös pyörähdettiin, mutta virallisiin ei asiaa edelleenkään.
-VEPEä jatketaan kesällä ja edelleen yrityksenä ahkerampi kuivanmaantreenaus
Vepen kouluttaja vaihtui ja ryhmä meni uusiksi eikä siis käyty tänä kesänä ollenkaan treeneissä.
-PK-lajejeista jäljestystä mahdollisimman paljon ja madollisesti haku-ryhmään keväällä
Oltiin muutama päivä SBYn kesäleirillä peltojälkiryhmässä ja saatiin myös käyttöömme hyvät pellot täällä kotona joten innostuttiin käymään aika paljonkin syksyllä jäljestämässä ja edettiin myös ihan kiitettävästi! Haku-ryhmään mentiin myös, mutta kyytipulan takia se jäi ja totesin lopulta myös, että kyseinen laji ei ole ehkä Aavalle se sopivin, joten se laji taitaa olla Aavan kanssa kuopattu.
-Mutta koska ilman riittäävää terveyttä ei mitään näitä edellämainittuja juttuja voi tehdä, niin ennenkaikkea yritetään pysyä kaikinpuolin mahdollisimman terveenä!
Muistaakseni Aava ei käynyt lääkärissä kuin rokotuksilla joten oikein hyvin on vuosi mennyt tämän osalta! Viime vuonna pelästyttänyt pyörtyilyminen ei ole toistunut kertaakaan koko vuonna eikä muutenkaan mitään siihen viittaavaa ole ollut. Ainut ongelma on ollut varsinkin nyt syksyllä ilmennyt tassujen syöminen ja ajoittainen itsensä rapsutteleminen.


Tavoitteet 2014 Fanny

Ainakin epäviralliseen rallytokoon ehkä viralliseenkin 
Koulu on vienyt taas yhä enemmän aikaa ja koiraharrastuksiin liikenevä aika on mennyt kyllä aikalailla suoraan Aavalle, joten näistä kumpikaan ei toteutunut Fannin kanssa.
Paljon kaikkea hauskaa tekemistä
No tämän sanon toteutuneen! Fanni tuntuu kokoajan muuttuvan yhä enemmän virkeämmäksi ja on päässyt yhä enemmän pitkille metsälenkeille ja muille retkille mukaan.
Ennenkaikkea pysyä mahdollisimman terveenä ja yrittää pitää Aava pois Fannin kimpusta, ettei Fannin tarvitse pelätä sitä :-)
Fanni kävi keväällä rokotuksilla ja loppuvuonna ikenien poltossa. Ikenen liikakasvusta johtuneen kuumeen ja kipuilun takia Fanni meni niin huonoon kuntoon ettei koskaan vielä ole ollut, mutta onneksi siitäkin noustiin ja nyt Fanni on taas enemmän kuin kunnossa. Juoksujen ja valeraskauden aikaan Aava oli eirtyisen kiukkuinen Fannia kohtaan, mutta näin normioloissa ne voivat elää ihan normaalisti samassa tilassa vaikkakin Fanni välttelee Aavaa. Tähän väliin pitää muuten mainita se, että syötettiin Fannille tänä vuonna juoksujen jälkeen Pulsatilla nimistä homeopaattista valmistetta ja Fannille ei tullut ollenkaan mitään valeraskauden oireita vaikka sillä yleensä on jokaikinen kerta ollut melko paha sellainen!



AAVAN TAVOITTEET VUODELLE 2015
  • TK2
  • Voittajaluokan liikkeet koevalmiiksi
  • BH-koe
  • Jäljestystä mahdollisimman paljon! Esineilmaisut ja suorat kulmat mahdollisimman toimiviksi
  • Agilityn treenaamisen jatkamista, mahdollisimman moniin epävirallisiin kisoihin
  • Muutamassa näyttelyssä pyörähtäminen
  • Terveenä pysyminen!
 
 
FANNYN TAVOITTEET VUODELLE 2015
  • Nauttia elämästä ja pysyä terveenä!
  • Mahdollisesti bokserinäyttelyiden turistiluokkaan osallistuminen
  • Pitää lihaskunto hyvänä

1 kommentti:

  1. Hauska tuo hyppykuva! :) Meillä on hakutreeneissä käynyt yksi bokseri ja se oli kyllä mukava persoona.

    VastaaPoista

Tassunjälkesi :---)