maanantai 10. kesäkuuta 2013

Näyttelypäivä

Saatiin viettää mukavan aurinkoisessa kelissä boksereiden erikoisnäyttelyä Joensuussa sunnuntaina. Meillä oli tällä kertaa kaikki kolme koiraa mukana ja kun koirat oikein logistisesti käyttivät tilaa hyödyksi niin mahtuivat ne myös ottamaan pienet unet auton peräkontissa :-D



Fanni oli ilmoitettu mutkahäntänsä takia turistiluokkaan ja oli kahden uroksen lisäksi ainut narttu luokassansa. Se osasi käyttäytyä mallikkaasti kehässä vaikka viime kerrasta taitaa olla kolmisen vuotta aikaa. Fanni sai ERIn ja se valittiin vielä ROP-turistiksi ja ruokahulluna se olikin sitten aika polleana ison ruokasäkkinsä kanssa  ;-)

"8 vuotias tiikeri narttu. Hieman pitkämuotoinen hyvä pää jossa hyvät mittasuhteet. Hyvä kaula. Erittäin hyvät olkapäät ja eturinta. Hyvä alalinja. Erittäin hyvä hännänkiinnitys." 




Narttujen junioriluokassa oli 12 koiraa ja Salli yllätti saamalla ERIn ja olemalla luokkansa neljäs! Salli malttoi tällä kertaa seisoa oikein maltillisesti ja kauniisti, juoksuosuudet oli välillä vähän venkuroita, mutta ihan hyviä.

"16 kk tumma tiikerijuovikas. Hyvin feminiininen kauniilla päällä, jossa hyvät mittasuhteet. Hyvä ilme. Melko vahva alaleuka. Hyvä kaula. Erittäin hyvä säkä ja olkapäät. Lantion ja kyynervarren sijoitus voisi olla pidemmät. Kohtalaiset takakulmaukset. Melko vahva ja staattinen, mutta pitäisi näyttää vahvempaa ylälinjaa liikuttaessa."



Narttujen avoimessa luokassa oli myös 12 koiraa, mutta Aava ei miellyttänyt tuomarin silmää ja sai EHn. Aava esiintyi ja juoksi taas ihan nätisti ja oli muutenkin iloinen oma itsensä :-) Tuomari ei tajunnut ekaksi Fannin mutkahäntää, mutta sitävastoin se kopeloi ja paineli tosi kauan Aavan häntää, ilmeisesti koska se on semmoinen muhkurainen ja nikamat tuntuu selvästi käteen.

"3 vuotias hieman pyöreällä päällä ja lyhyellä kuonolla. Erittäin hyvät silmät. Hyvä kaula ja säkä. Melko vahva ylälinja. Hieman ahdas takaa ja löysät kyynärpäät. Osoittaa riittävän vakaata profiilia liikkeessä."






2 kommenttia:

  1. Ihastuttavia unikuvia :) Näytti teidän (Muurameen)porukalla muutenkin menneen hyvin !
    Onkohan kuvia tulossa nettiin nähtäville?
    Näytti aikas monet ERIn koirat saavan tuolla EH:ta.

    Onko Aava nyt siirtynyt kokonaan sinun omistukseen?

    VastaaPoista
  2. Kyllä tokossa kisaaminen kiinnostas ihan hirveesti ja näin, mutta en saa Mimmiä vaan ollenkaan toimimmaan ilman palkkaa ja vielä monta liikettä putkeen. Jos saatas se toimimaan niin innolla olisin kyllä menossa :)

    VastaaPoista

Tassunjälkesi :---)