torstai 13. kesäkuuta 2013


Aava pikkusena :)

Eilen oli Aavalla taas agilityä ja tehtiin rengasta ja pientä radanpätkää. Rengasta tehtiin yksittäisenä esteenä, koska viime kerralla radalla se tuotti tauon jälkeen ongelmia monelle koiralle. Toisella kerralla rengasta nostettiin ylemmäs, kun Aavan oli vaikeampaa hypätä matalampaa. 
Radalla hypyt olivat n. 50 cm korkeudella, mutta muuri oli täysi maxi-muuri. Ensimäisellä kerralla Aava hyppäsi muurin jotenkin oudosti ja päätyi suoraan muurin päälle, niin että osat vain lenteli. Aava säikähti vähän muurilla, mutta jatkettiin kuitenkin normaalisti rata loppuun. Sitten tehtiin vielä toiseen kertaan muurilta rata uudestaan, eikä Aava epäillyt enään yhtään hypätä muuria uudelleen, joten tuskin jäi mitään hampaan koloon.
Aava meni taas välillä aika pitkillä kaarteilla, mutta kouluttajan mukaan niihin voidaan vielä puuttua myöhemmin. Kokonaisuudessaan Aava meni tosi hyvin ja kouluttaja kehui sen ohjautuvan todella hienosti radalla ja menevän sinne minne ohjataan.



Me oltiin ennen Aavan agilityä Fannin kanssa henga-agissa mielenvirkistykseksi. Fanni oli innoissaan kun sai tehdä vähän hyppyä, putkea ja keppejä. 

Me ei olla tokokokeen jälkeen tehty Aavan kanssa mitään tokoon liittyvää ja sen kyllä huomasi koiran innokkuudesta maanantaina takapihatokossa. Tehtiin lyhyttä seuruuta sekä jääviä liikkeitä, jotka oli tosi hyviä ja Aava oli aivan innoissaan! Nameilla otettiin luoksetulon edestä sivulle siirtymistä, koska ne on aina vinoja ja sitten istu-maahan hissiä edessä ja sivulla. Pitkät lomat tekevät hyvää ja nyt voidaan vähän aina välillä treenailla taas ensi kuun tokokokeita varten! ;)


Sillon kun Aava oli pieni ja Fanninkin naama vielä musta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tassunjälkesi :---)