torstai 15. elokuuta 2013

VEPE


Veneen hakua

Agility oli keskiviikolta peruttu kouluttajan sairastuessa ja tuuraajan reissatessa. Päästiin kuitenkin vepeilemään, vaikka vettä satoikin melko huolella, toki se ei kovin paljoa haittaa lajissa, jossa kastutaan joka tapauksessa.
Aava hyppäsi veneestä taas reippaasti vesi loiskuen, mutta se veneeseen meno on edelleen lievästi sanoen pakotettua touhua Aavalle...
Esineen vientiä tehtiin rantavedessä ja ensimmäistä kertaa veneessä istui vieras henkilö esinettä vastaanottamassa, enkä minä. Aava ei oikein mielellään lähtenyt esinettä viemään veneeseen, mutta pari sinnepäin suoritusta lopulta saatiin kuitenkin.
Veneen haku tehtiin tällä kertaa Aavalle niin, että se joutui jopa vähän matkaa uimaan veneelle päin. Aava arastelee harjoituksissa yllättävän paljon uimista, joten oli suuri yllätys, että se lähti uimaan veneelle ja kiskoi veneen rantaan voimakkain ottein! Nyt alkuvaiheessa käytetään köyden jatkeena vielä tuota kelluvaa patukkaa, ettei tarvii vielä pelkästään köydestä kiskoa.

Tiistaina oltiin kaverin ja hänen saksanpaimenkoiran, sekä Aavan kanssa lenkillä. Taas koirien tavatessa hihnassa Aava rupesi pitämään tavallista rähinäänsä ja ajoi Edin pois jos se yritti tulla haistelemaan Aavaa. Mutta heti liikkeelle lähdettäessä Aava rauhoittui ja lenkki meni rauhallisissa merkeissä ja koirat tallustivat aivan sovussa vieretysten. Mutta ennen teiden erkanemista, kun pysähdyttiin vielä juttelemaan, niin Aava aloitti taas ärisemään Edille, kumma tyyppi...

Veneestä hyppy


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tassunjälkesi :---)