torstai 8. elokuuta 2013

vetreä agiliitelijä



Oma loma on nyt lusittu ja paluu arkeen alkaa jo huomenna, onneksi on pehmeä lasku ja viikonloppu heti perään :-)
Agility palasin pitkän kesätauon jälkeen taas kuvioihin ja eilen sitten vesisateessa siellä juostiin ja hypittiin. Radalla oli keskikohdassa kaksi putkea kiinni toisissaan vierekkäin, mutta kertaakaan ei Aava päässyt karkaamaan väärälle putkelle. A-esteellä sai olla tarkka, että sai lähetettyä koiran suorassa linjassa esteelle, koska muuten pitkä bokserin möhkäle olisi tippunut vaarallisen nopeasti alas esteeltä. Kaikki aidat ja muuri oli maxi-korkeudella ja Aava selvitti ne hyvin paria kertaa lukuunottamatta.
Ensi talvena meidän ryhmä on kerhon kilpaileva ryhmä ja päästään parin viikon välein JATin halliin treenailemaan. Syyskuussa meidän kerholle on suunnitteilla mölliagility- kisat ja kuulemma jonkin moinen osallistumispakkokin on meidän ryhmällä, ja koska jänistämällä joutuu talkoohommiin, valitsen ehkä tuon kisaamisen ;-)


Eilisten treenien radanpätkä

Tälle päivälle sain Aavalle myös hieronta-ajan, kiitos Erika Hankalille taas!  Aava oli taas takaosasta hiukan tukkoinen, mutta selvästi vähemmän mitä viime kerralla ja jumit aukseivatkin kuulemma todellä kiitettävästi sieltä. Niska ei ollut lainkaan jumissa ja lavoista vain oikea puoli oli enemmän juntturassa. Saatiin ohjeiksi taas lötköä ravia muutamaksi päiväksi ja kahden viikon B-max/magnesium kuurin, joka uusitaan taas sitten muutaman viikon päästä.
Aavalle olen alustavasti jo vähän varaillut Kauhavalta osteopaattiaikaa, kun sinne päin on nyt tarvetta muutenkin käydä lähiaikoina. Olisi mielenkiintoista viedä Aava osteopaatin käsittelyyn ja nähdä miten se vaikuttaisi siihen...

Me ollaan oltu ahkeria ja treenailtu lyhyesti jopa muutaman kerran päivässä Aavan kanssa tulevia toko-kokeita varten. Ruualla ollaan tehty vähän kaikkiin liikkeisiin jotain pientä paranneltavaa ja Aavalla on selvästi syttynyt lamppu kauan kituneessa maahanmenossa! Lisäksi ollaan vähän vaihdeltu palkan paikkaa seuruussa, että se ei jätättäisi ajoittain niin paljoa ja vaihdos on tehnyt erittäin hyvää seuraamisen kannalta. Me yritetään nyt ahkeroida tokon parissa vielä pari päivää urakalla, jotta ehditään pitää muutamien päivien loma siitä vielä ennen seuraavaa koetta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tassunjälkesi :---)