torstai 27. helmikuuta 2014

Jyväskylä KV



Aava otti heti uuden IKEArottansa omakseen :-)

Sunnuntaina oltiin Aavan kanssa Jyväskylä KV:ssa. Paikalla oli alle 20 bokseria ja Aavan luokassa kolme narttua, tuomarina oli Norman Diana Australiasta.

"Slightly build bitch. Good ?hindamg? and topline. I´d like to see bit more elegance. Few too many wrinkles on her head. Moves with purpose." AVO-ERI, AVK3

Aavalla kävi maanantaina hieroja, kun on ollut havaittavissa jonkin sortin jumitusta liikkeissä ja viime kerrastakin on jo vierähtänyt aikaa. Lavat olivat tällä kertaa erinomaisen auki, mutta selkä oli varsinkin tosi jumissa taas, mutta lähti kuulemma tosi hyvin aukeamaan ja toivottavasti ei tarvi heti perään toista aikaa. Aava oli taas aivan lötköpötkö ja kuorsasi (ja piereskeli!) koko ajan ihan tainnutettuna.
Erika oli jo kerinnyt tulemaan ennekuin ite kerkesin kotio kaupungilta ja sisko oli ottanut hierojan vastaan, eikä ollut tajunnut laittaa Fannia jo valmiiksi toiseen huoneeseen. Fanni olikin heti ensimmäisenä mennyt istumaan Erikan levittämälle hierontapatjalle, sitten se oli mennyt maate ja lopulta se oli vain vilkaissut Erikaa ja hiettäytynyt omatoimisesti kyljelleen. Olikin kova työ saada Fanni vietyä tämän jälkeen toiseen huoneeseen, kun se löi totaalisesti jarrut lukkoon ja sen sai kirjaimellisesti työntää pois paikalta, Fanni raukka...seuraavalla kerralla onkin sitten Fannin vuoro :-)

Oltiin viime viikolla pitkästä aikaa Aavan kanssa agitreeneissä ja mennään nyt heti perään seuraavanakin perjantaina, että saadaan korvattua pois jääneitä kertoja.
Tehtiin kahta lyhyttä pätkää, toisessa kontaktien hakua ja toisessa vähän yritettiin saada suoraa linjaa ja sitä kautta irtautumista.
Kontaktipätkä meni Aavalta melko hyvin ja se osaa jo hyvin jarrutella loppukontakteille. Toinen pätkä menikin vähän heikommin, koska ensimmäisenä esteenä oli rengas mitä Aava on välillä vähän väistellyt, otettiin siis varmaan päälle ja kokeiltiin sitä yksittäisesteenä. Ensimmäisen ja toisen kerran Aava hyppäsi maxi renkaan puhtaasti, mutta sitten sillä naksahti taas päässä ja se alkoi menemään renkaan ali. Kouluttajan ja apukouluttajan kanssa varmisteltiin ettei se pääse ali eikä ympäri niin Aavapa päätti puskea läpi, mutta ei renkaan läpi niinkuin kuuluu, vaan niinkun läpiläpi. Renkaassa oli turvamekanismi jonka avulla rangas "halkesi" kahtia jos koira kolautti sitä päin ja niinpä Aava huomasi, että renkaan voi myös juosta läpi, ei tarvii hypätä eikä edes kumartua, vaan voi vaan juosta tuhatta ja sataa läpi. Lopulta Aava vaan jäi esteen taakse seisomaan ja mulkoi kouluttajaa joka yritti esteen toisella puolella pyytää sitä renkaan keskeltä läpi. Sitten oli pakko laskea rengas alemmas ja pienten vippaskonstejen avulla saatiin Aava lopulta luopumaan uudesta keksinnöstänsä ja hyppäämään renkaan läpi. Saas nähdä tuleeko meijän agilitystä koskaan mitään, mutta kyllä me nyt vielä kovasti yritetään :-D

Possun selkäranka maistuu!

Fannille kans!



Tappelupukaritkin Salli ja Aava sopivat välillä samalle pedille! ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tassunjälkesi :---)