tiistai 14. lokakuuta 2014

Taiwan!



Pitkä aika viime kerrasta ja suurinpana syynä taitaa olla 3.-13.-10. Taiwanin matka. Me lähdettiin 19 oppilaan ja kahden opettajan joukolla yhdeksäksi päiväksi Taipeihin, Taiwanin pääkaupunkiin! Ensin linkillä Muuramesta Helsinkiin, Helsingistä koneella HongKongiin ja siellä vaihto HongKongista Taiwaniin, Taipeihin.


Asuttiin kaikki yksin taiwanilaisissa perheissä ja käytiin perheen nuoren kanssa koulua ja tehtiin kaikke kivaa kaikki yhdessä! Helmikuussa nämä samat taiwanilaiset saapuvat sitten meidän luokse tänne kylmään Pohjolaan! Taipein kaupungissa on yhteensä yli  5 miljoonaa asukasta, eli saman verran asukkaita kuin koko Suomessa ja koko Taiwani on 10 kertaa pienempi pinta-alaltansa kuin Suomi, joten melko erilaista oli elo siellä kuin täällä.
Matka oli aivan huippu, Taiwani on hieno maa ja etenkin vaikutuksen teki ihmiset, en ole koskaan tavannut niin kohteliaita ja ystävällisiä ihmisiä, kuin mitä suurin osa taiwanilaisista oli!

Eilen maanantaina puolenpäivän aikoihin saavuttiin kotiin ja nyt on onneksi syysloma tämä viikko! Perjantaina lähden taas Helsinkiin Aavan kanssa Kennelliiton nuorten tokoleirille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tassunjälkesi :---)