torstai 29. toukokuuta 2014

TK1



Oltiin metsästämässä Aavan kanssa tänään Jyväskylässä viimeistä ykköstulosta ALO-luokasta ja me saatiin se! Ja vielä kelpo meiningillä! :-)
Aava ei ollut ennen koetta moneen päivään päässy purkamaan energiaansa kunnolla oman koeviikkoni takia ja pidettiin tarkoituksella taas viikon mittainen leikki- ja tokoilutauko toivoen sen tuovan Aavalle vähän enemmän virtaa ja motivaatiota kokeeseen ja näytti auttavan! Lisäksi meille siunautui kamala sateinen ja kylmä sää, joka sopi meille erinomaisesti helteen sijaan!
Tuomarina oli aina niin mukava Mauri Pehkonen ja alokasluokassa oli meidän lisäksi seitsemän koiraa ja me ihan viimeisiä suoritusvuorossa.
Aavan virkeys kostautui ryhmäliikkeessä ylimääräisenä sähläyksenä. Rivissä odottelu oli yhtä tuskaa kun Aava oli päättänyt naulita katseensä viereiseen shelttiin ja kyttäsi ja pörräsi sille ja oli kokoajan kuin lentoon lähdössä eikä kuunnellut mitään käskyjä, mutta siitäkin selvittiin ja onneksi oltiin reunimmaisia :-)

Luoksepäästävyys 9
(Erittäin luoksepäästävä, mutta hieman kuriton kuulemma :D )
Paikalla makaaminen 6
(Pelottavasti nää paikkamakuut ruvennut epäonnistumaan... Aava oli pikkasen virkeä ja se jäi alusta-asti pikkasen jousille makaamaan toinen kyynärpää ylhäällä ja puolessa välissä nousi istumaan jossa pysyi kuitenkin hyvin loppuun)
Seuraaminen kytkettynä 9
(Aivan uskomattoman hieno suoritus ollakseen Aavan koeseuraaminen!! Joku hihnankiristys oli tullut jossain käännöksessä, mutta tuomarin sanoin aivan erinomaisen hienoa seuraamista!) 
Seuraaminen taluttimetta 9
(Ja tämäkin! Yhdellä suoralla jouduin komentamaan vähän Aavaa kun meinasi ottaa jotain hajua kehän ulkopuolelta)
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10
(Taas upea suoritus meidän aikasemmasta murheenkryyniliikkeestä!)
Luoksetulo 8
(Nyt tuli jo Aavamaisen vauhdikkaasti, mutta aavistuksen vinosti eteen ja vielä vinommin sivulle)
Seisominen seuraamisen yhteydessä 10
(Seuraaminenkin pysyi edelleen hyvänä!)
Estehyppy 8
(Jouduin kerran komentaa kun meinasi karata esteelle josta Aava otti sitten Aavamaiseen tapaan hiukan itseensä eikä hypännyt ekalla, mutta onneksi toisella käskyllä hyppäsi iloisesti ja seisahtui hienosti)
Kokonaisvaikutus 9 

Pisteitä tuli yhteensä 170 ja sij. 3/8!

2 kommenttia:

  1. Onnea kamalasti! Teillähän meni todella upeasti! Missäpäin Jyväskylässä oli tokokoe? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Kovan työn takana oli et saatiin vihdoin ykköset kasaan, kun aina meni joku liike piloille ja vei mahiksen ykköseen, iloinen olen nyt! :D
      Ja tosiaan kun Aavalla on ollut pikkasen ongelmana tuo vireen lasku kokeissa ja välillä on kyllä saanut häveten poistua paikalta kun toinen vaan laahustaa perässä seuraamisessakin, mutta nyt oli kyllä vire kohdillaan, eikä tarvinnut hävetä! :) Tää koe oli sairaalan takana olevalla urheilukentällä, Suomen Briardin järjestämä ja ilmeisesti briardien tokomestaruuskoe. Kyselin tänne paikkaa vasta viikon myöhässä kun ilmoittautuminen oli jo mennyt, mutta onneksi oli vielä paikkoja vapaana.

      Poista

Tassunjälkesi :---)