torstai 7. elokuuta 2014

Vähiin käy ennenkuin loppuu.



Viimeistä lomapäivää viedään ja sitten alkaa taas koulu ja arki. Vaikka onkin tietenkin tylsää näin kesän jälkeen palata kouluun, niin kyllä toisaalta on mukavaa kun alkaa taas normaali arki.

Sallikin on asunut koko kesän meillä, koska Salli muuttaa omistajansa kanssa vielä vähän lähemmäksi ja uusi koti on ollut remontissa koko kesän.
Sallilla alkoi juoksut loman puolessa välissä, sitten alkoi myös Aavalla ja lopulta vielä Fannillakin, vaikka sillä ei todellakaan olisi vielä pitkiin aikoihin pitänyt olla. Aava oli tarkoitus steriloida, mutta kun se kerkesikin jo juoksut aloittaa niin leikkausajankohta siirtyy taas vähän eteenpäin. Onneksi Aavalla ei sentään yhtä pahaa valeraskautta ole kuin Fannilla, mutta kyllä se taas rupesi kehittelemään heti juoksujen loputtua jonkin asteista valeraskautta, sen maha roikkuu ja se roikkuukin monta kuukautta tästä eteenpäin.


Kerkesin ilmoittamaan Aavan myös ekaan AVO-luokan kokeeseensa kun oma seura järjesti, mutta Aavan juoksut ei sitten kerenneet loppumaan ajoissa joten jouduttiin sitten perumaan ilmoittautuminen. Sinänsä oli ihan hyväkin, että ei tullut mentyä kokeeseen koska joidenkin avon liikkeiden kanssa meinasi tulla hirveä hoppu eikä ne olleet oikein vielä suoritusvarmoja. Nyt treenataan ahkerammin ja katsotaan kuun lopussa uudelleen josko mentäisiin.

Agilityssä ei olla nyt päästy reissujen ja Aavan juoksujen takia käymään montaa kertaa tänä kesänä. Parin viikon päästä olisi kuitenkin tarkoitus startata Aavan ekoissa epiksissä kun oma seura järjestää kotikentällä, saas nähdä mitä tapahtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tassunjälkesi :---)