torstai 13. marraskuuta 2014

Wonderland



Viikko sitten viikonloppuna oltiin Aavan kanssa, ja sisko myös Sallin kanssa, KS-boksereiden järjestämässä maalimiespäivässä. Maalimiehenä toimi jälleen Harri Sonninen. Aluksi leikittiin vähän itse oman koiran kanssa ja sitten Harri leikki, kerettiin tehdä kolme kierrosta joka koiran kanssa.
Aavalle otettiin ekaa kertaa nyt myös purutyyny mukaan, aluksi vähän aristeli ja ihmetteli uutta "objektiivia", mutta melko pian jo sytty siihen ja rupes puremaan.
Haukku oli taas herkässä Aavalla, mutta varsinkin aina aluksi Aavaa vähän jännitti ja tuli kuutamohaukkua karvat pystyssä!
Mukana muutamia Hanna Pitkäsen ottamia kuvia, ja lisäksi pari videookin!
 (Jos videot ei näy, niin tässä on linkit niihin: https://www.youtube.com/watch?v=lPZQX2ThD9w ja https://www.youtube.com/watch?v=XT-2rrPvE78)



Viime lauantaina oltiin Aavan kanssa Jyväskylän KV:ssakin pyörähtämässä. Aavan luokassa oli kolme muuta narttua ja Aava sai ainoana niistä EH:n, arvostelu oli muuten tosi hyvä mutta se on se liian lyhyt kuono ja ryppynen otsa... :-)
Tuomarina oli Italialainen kasvattajatuomari Micara Watten Paola. 

"Tyypillinen, kiinteä narttu erittäin hyvällä tempperamentilla. Hyvin säännönmukainen korkeus. Lyhyt nenä. Pään rypyt häiritsevät ilmettä. Runko kompakti ja hyvin tasapainoinen. Hyvä eturinta ja rintakehä. Liikkeet ovat korrektit ja loistavat, mutta valitettavasti annan vain erittäin hyvän." 

Me saatiin perjantaina tänne Keski-Suomeen melko paksukin lumikerros ja kyllä olikin ihana lenkkeillä puhtaanvalkeissa maisemissa ja raikkaassa ilmassa! Valitettavasti tällä hetkellä vesi tippuu taas rännistä, mutta toivottavasti saataisiin taas pian pakkaset takaisin ja vaikka luntakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tassunjälkesi :---)