sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Erkkaria ja vähän muutakin!

 Nyt on ensimmäinen kesälomaviikko vietetty ja huomenna kutsuu kesätyöt, jotka jatkuvat melkein katkeamatta heinäkuun loppuun asti.

Eilen oltiin Tampereella boksereiden erikoisnäyttelyssä jonne oli ilmoitettu 119 koiraa, meillä oli mukana vain Aava tällä kertaa. Aava esiintyi taas nätisti ja sai lyhyen turpansa takia EHn, tuomarina nartuilla oli Nigel Rallings Isosta-Britanniasta.
"5 vuotias punainen narttu. Kauttaaltaan vahva hyvä pää, vaikkakin hieman lyhyt kuono. ?defined? leuka, vahvat tummat silmät, keskileveä suora purenta, hyvä kaula, tasapainoiset kulmaukset, vapaat tasapainoiset liikkeet."


Aavan Pertsa-poika turistikehässä :)
Jälkiviikonlopun jälkeen ollaan saatu aikaiseksi pari kertaa käydä jäljestämässä. Aavalla on ollut 3-4 kulmaa ja ruokaa joka askeleella, lukuunottamatta 2-15 askeleen tyhjiä siellä sun täällä. Bokseritottiksessa käytiin viime viikolla tekemässä BH-kaavion jääviä ja henkilöryhmää, sekä sitten BH-paikkamakuu. Jäävät meni sinänsä ihan hyvin, Aavan entinen rakettimainen luoksetulovauhti on valitettavasti päässyt nyt viimeaikoina kärsimään tokon pysähdystreenien takia, mutta eiköhän siitä eroon päästä. Paikkamakuu oli hyvä ja varma. Agilityssä ollaan käyty nyt joka viikko, Aava hyppää nyt hieronnan jälkeen kuulemma taas vaivattoman näköisesti 55cm rimoja. Lämmittelylenkin pituus/laatu vaikuttaa tosi paljon Aavan hyppypuhtauteen ja -halukkuuteen, joten niihin pitää jatkossakin kiinnittää huomiota.


Fannin haavan paraneminen on lähtenyt loistavasti käyntiin. Uudelleen tikkauksen jälkeen suihkuteltiin haavan sisustaa kolme kertaa päivässä n.5 min kerrallaan ja lopuksi vielä ruiskutettiin laimennettua betadinea sinne sisään. Apteekista ei saatu lääkärin suosittelemaa hunaja-yrtti-voidetta, joten laitoin haavasiteeseen pesun jälkeen aina eläinten otsonoitua oliiviöljyä, jota on käytetty menestyksekkäästi vaikeissakin leikkausavanteissa. Muutamien päivien päästä haavaa käytiin näyttämässä leikanneelle lääkärille hänen pyynnöstään ja lääkärin sanoin: "Hyvältä näyttää, kiinni on menemässä aika mukavaakin vauhtia jo." Elikkä haava oli lähtenyt umpeutumaan jo useita senttejä kummastakin päästä ja iho oli alueella terveen vaaleanpunainen. Lääkäristä saatiin mukaan sitten tämä kyseinen hunaja-voide ja nyt ollaan jatkettu haavan pesua 2-3 kertaa päivässä. Antibiootille saatiin myöskin jatkoa.

Kontrollikäynnillä käytiin maanantaina ja tältä haava näytti torstaina
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tassunjälkesi :---)